Modalitate simplă și eficientă de a achita serviciile ce țin de colectarea deșeurilor!

În scopul facilitării procesului de plată pentru serviciile de evacuare a deșeurilor municipale, Î.M. Regia „Autosalubritate” amintește clienților săi că pot beneficia, în continuare, de sistemul de plăți oferit de compania RunPay.

Prin intermediul RunPay, clienții Întreprinderii Municipale au la dispoziție o modalitate simplă și eficientă de a achita serviciile ce țin de colectarea deșeurilor adunate la platformele comune de stocare din raza Capitalei. Această opțiune modernă de plată online aduce numeroase avantaje pentru locuitorii orașului nostru, facilitând, astfel, procesul de administrare a plăților și oferind un grad sporit de comoditate.

Principalele beneficii ale utilizării sistemului RunPay includ:
• Ușurință în Utilizare: Interfața intuitivă permite clienților să efectueze plăți fără dificultăți, chiar și celor mai puțin familiarizați cu plățile online.
• Accesibilitate 24/7: Posibilitatea de a efectua plăți în orice moment al zilei sau al nopții, oferind flexibilitate și eliminând restricțiile de timp.
• Securitate Ridicată: RunPay pune un accent deosebit pe securitatea tranzacțiilor, asigurând protejarea datelor personale și financiare ale utilizatorilor.
• Confirmare Instantanee: Clienții vor primi confirmarea imediată a plății efectuate, oferindu-le liniștea că tranzacția lor a fost înregistrată cu
• Bine de reținut: Serviciile Regia ,,Autosalubritate” pot fi achitate
-online – pe https://my.runpay.com/ (servicii comunale)
-prin orice terminal RunPay – (selectați cel mai apropiat terminal pe harta ) (https://my.runpay.com/maps).
-în aplicația mobilă RunPay de pe ANDROID (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runpay.emoney) și IOS (https://apps.apple.com/ru/app/runpay/id1531837756) .

Ținând cont de aceste facilități, Î.M. Regia „Autosalubritate” încurajează clienții săi să beneficieze de această opțiune modernă de plată, contribuind, astfel, la eficientizarea procesului de administrare a serviciilor de salubrizare municipală.

Vă mulțumim pentru colaborare și susținere în eforturile noastre de a oferi servicii de calitate comunității noastre, privind managementul deșeurilor municipale.