Î.M. REGIA „AUTOSALURBITATE” A PREMIAT CEI MAI SÂRGUINCIOȘI 53 DE MUNCITORI

În cadrul festivităților dedicate celei de-a 79-a aniversări a Î.M. Regia „Autosalubritate”, cei mai sârguincioși 53 de angajați au fost onorați și premiați pentru contribuția lor la dezvoltarea și buna desfășurare a activităților Întreprinderii.
Evenimentul, care s-a desfășurat la finalul zilei de lucru, 5 februarie 2024, a fost marcat de prezența doamnei Irina Gutnic, viceprimar al Primăria Municipiului Chișinău, și a domnului Igor Gîrlea, director interimar al Î.M. Regia „Autosalubritate”. Aceștia au avut onoarea de a înmâna diplomele de apreciere celor 49 de angajați care, pe parcursul ultimului an, s-au remarcat prin profesionalism și devotament în cadrul activităților desfășurate.
Totodată, suntem mândri să anunțăm că patru dintre colegii noștri, cu o impresionantă experiență de 20, 30, 40 și 45 de ani în cadrul Î.M. Regia „Autosalubritate”, au fost onorați cu diplome și trofee personalizate, simbolizând recunoașterea și aprecierea pentru dedicarea lor pe parcursul anilor, precum și contribuțiile semnificative aduse dezvoltării Întreprinderii.
De asemenea, în acest moment special, și pe această cale, dorim să transmitem sincere mulțumiri tuturor celor 420 de angajați pentru devotamentul și profesionalismul lor constant. Sunteți, alături de întreaga echipă a Primăriei Municipiului Chișinău, forța vie care ne ajută să menținem orașul nostru curat și sănătos.
Sunteți adevărații eroi ai curățeniei și salubrizării în municipiul Chișinău. Mulțumim pentru eforturile depuse și dedicația zilnică în activitate.