FEMEILE DIN CADRUL Î.M. REGIA „AUTOSALUBRITATE”, OMAGIATE

În contextul celebrării Zilei Internaționale a Femeii, Î.M. Regia „Autosalubritate” transmite sincere felicitări celor 48 de doamne și domnișoare, parte a familiei noastre, aducându-le cele mai cordiale urări de sănătate, fericire și împliniri în această zi specială.

Astfel, astăzi, 7 martie, Directorul interimar al Î.M. Regia Autosalubritate, dl. Igor Gîrlea, alături de întregul colectiv, și-a exprimat recunoștința și aprecierea pentru contribuția semnificativă adusă în activitatea noastră zilnică. “Suntem mândri să avem alături de noi femei puternice, dedicate și profesioniste, care reprezintă un pilon esențial al echipei noastre”, a adăugat Igor Gîrlea. 

Cu această ocazie, în cadrul evenimentului, doamnelor și domnișoarelor din cadrul Întreprinderii li s-au transmis cele mai sincere urări din partea primarului general al municipiului Chișinău, dl. Ion Ceban, iar comitetul sindical și conducerea operatorului municipal de salubrizare a dorit să le ofere o atenție specială sub forma unor cadouri și flori. Gestul simbolic este menit să exprime recunoștința noastră pentru munca depusă și să aducă un zâmbet pe chipurile tuturor doamnelor implicate în activitatea noastră.

Precizăm că, această ocazie a fost prilejul perfect de a consolida relațiile din cadrul echipei și de a sărbători împreună reușitele noastre colective.

Ne exprimăm gratitudinea față de toate doamnele și domnișoarele care fac parte din cadrul Î.M. Regia „Autosalubritate”, dorindu-le încă o dată celor 48 de doamne și domnișoare o zi a femeii plină de bucurie și satisfacții personale. Felicitări, Dragele noastre!!!