EXERCIȚII DE SIMULARE A UNUI INCENDIU LA Î.M. REGIA „AUTOSALUBRITATE”

Angajații Î.M. Regia „Autosalubritate” au participat joi, 14 martie, la un șir întreg de exerciții antiincendiare, organizate de Serviciul Protecție și Prevenire din cadrul operatorului municipal de salubrizare.

Scopul  acestor exerciții este de a evalua și consolida abilitățile angajaților în fața unor scenarii realiste de incendiu. Astfel, participanții au avut oportunitatea de a simula proceduri complexe, cum ar fi: stingerea focului, evacuarea rapidă și sigură a clădirilor, precum și acordarea primului ajutor victimelor.

Menționăm că, exercițiile antiicendiare periodice sunt esențiale pentru consolidarea capacităților noastre de răspuns la situații de urgență. Acestea contribuie la dezvoltarea unei culturi a siguranței în cadrul Întreprinderii noastre, asigurând că personalul este pregătit pentru orice eventualitate.

Î.M. Regia „Autosalubritate” reafirmă angajamentul său constant față de siguranța și securitatea atât a angajaților, cât și a comunității. Suntem hotărâți să investim în continuare în resursele necesare pentru a menține un mediu de lucru sigur și pentru a face față cu succes oricărei eventuale pericole.