EROII CONFLICTULUI DE PE NISTRU, OMAGIAȚI DE CĂTRE Î.M. REGIA „AUTOSALUBRITATE”

Într-un gest de recunoaștere și apreciere pentru cei care au participat activ la apărarea integrității și independenței Republicii Moldova în timpul conflictului de pe Nistru, Î.M. Regia „Autosalubritate” a decis să ofere o gratificație materială unui număr de cinci muncitori implicați direct în acele evenimente.

În urmă cu 31 de ani, pe 21 iulie 1992, Republica Moldova și Federația Rusă au semnat Acordul de încetare a focului, marcând astfel un moment crucial în istoria țării noastre. Această zi reprezintă nu doar o amintire a unui trecut dificil, ci și un prilej de a onora sacrificiul celor aproximativ 300 de oameni care și-au pierdut viața în luptele armate, precum și a sute de răniți care și-au adus contribuția la apărarea statului nostru.

În semn de respect și solidaritate, Î.M. Regia Autosalubritate dorește să aducă un omagiu celor care au demonstrat curaj și devotament în apărarea țării noastre. Prin acordarea acestei gratificații materiale, ne dorim să evidențiem importanța contribuției fiecărui moldovean la construirea și păstrarea unei Republici Moldova puternice și independente.

Suntem recunoscători tuturor celor care au luptat și au suferit pentru binele nostru comun și ne exprimăm aprecierea pentru eforturile depuse în consolidarea valorilor noastre naționale.