E ZIUA INDEPENDEȚEI. LA MULȚI ANI, REPUBLICA MOLDOVA!

E ziua Independenței!
Dragi cetățeni ai Republicii Moldova, cu acest prilej, suntem mândri să vă transmitem cele mai sincere felicitări! Astăzi sărbătorim 32 de ani de la momentul în care țara noastră a căpătat libertatea și independența pe care o prețuim atât de mult.
În calitatea noastră de angajați ai Î.M.Regia „Autosalubritate”, ne dedicăm cu pasiune și responsabilitate misiunii de a menține curățenia și salubritatea orașului nostru drag, Chișinău.
De-a lungul anilor, am depus eforturi constante pentru a asigura o colectare eficientă a deșeurilor municipale, contribuind astfel și la protejarea mediului înconjurător.
Astăzi, în această zi de sărbătoare națională, ne unim cu Dumneavoastră pentru a celebra progresele realizate de țara noastră. Independența noastră este reflectată în fiecare stradă curată, în fiecare colț de natură protejat și în fiecare comunitate conștientă de importanța gestionării adecvate a deșeurilor.
Să folosim această zi pentru a reflecta asupra drumului parcurs și pentru a ne gândi la viitorul pe care îl construim împreună. Fie ca angajamentul nostru față de mediu, față de prosperitatea municipiului Chișinău și a Republicii Moldova să fie o amintire vie a valorilor pe care le prețuim cu toții.
La mulți ani, Republica Moldova! La mulți ani, cetățenilor noștri minunați!
Cu respect,
Echipa Î.M.Regia „Autosalubritate”.