Zeci de saci de gunoi au fost colectate de către angajații ÎM Regiei ”Autosalubritate” în cadrul acțiunii de salubrizare a râului Bâc!

 

La data de 16 martie, angajații ÎM Regiei ”Autosalubritate”, echipați cu mănuși, saci de polietelenă, au salubrizat albia râului Bâc în comun cu colaboratorii instituțiilor municipale de profil. Aceștia au reușit să  curățe albia râului în perimetrul străzii Tăbăcăria Veche.

În timpul salubrizării, angajații au colectat de pe albiile râul Bâc, sute de sticle din plastic, pelicule, diverse articole din metal etc.

De menționat, că la asemenea acţiuni de salubrizare, angajații întreprinderii participă sistematic întru susținerea măsurilor de înverzire și amenajare a teritoriului organizate în municipiu.

După încheierea lucrărilor, albia râului Bâc a devenit mai curată și mai îngrijită. Se  speră ca prin asemenea acțiuni, oamenii să conștientizeze  importanța  menținerii  într-o stare salubră a albiei râului și vor asigura în continuare aspectul curat  al bazinelor acvatice  pe parcursul anului împrejur.