Zeci de angajati ai ÎM Regiei ”Autosalubritate” au participat la măsurile de înverzire desfășurate în preajma Stației de Transbordare a Deșeurilor

Zeci de voluntari, angajați ai întreprinderii au participat activ, sâmbătă, 6 aprilie, la sădirea copacilor pe strada Uzinelor din capitală. Drept obiectiv pentru desfășurarea măsurilor de înverzire a fost selectată  panta din preajma Stației de Transbordare  a Deșeurilor din sectorul Ciocana.

 

 

Timp de cîteva ore, echipați cu greble, lopeți, mănuși, reprezentanții întreprinderii, dar și copiii acestora, au sădit circa 50 de arbori de tei și gazon.

Acțiunea în cauză s-a desfășurat în contextul campaniei de plantare a arborilor „Plantăm fapte bune în Chișinău” demarată de către Primaria municipiului Chișinău în comun cu Asociația Obșteștească  „Parcurile Viitorului”, la care  au participat întreprinderile municipale, instituțiile de învățămînt etc.

În context, administrația întreprinderii aduce mulţumiri participanților, care s-au implicat activ în acţiunea de înverzire a teritoriului întreprinderii.