Echipa sportivă a Î.M. Regiei ”Autosalubritate” s-a poziționat pe locuri de frunte la spartachiada din acest an.

În perioada 17-19 mai  a.c. s-a desfăşurat cea de-a XIX ediție anuală a spartachiadei Sindicatelor Lucrătorilor din Sfera  Deservirii Sociale și Producerii de Mărfuri  “Sindcomservice”,  desfășurată  la baza de odihnă  ”Camping” din Vadul-lui-Vodă,  la care a participat și echipa  I.M. Regiei ”Autosalubritate”.  În cadrul evenimentului  membrii sindicatelor au concurat la 8 probe sportive, astfel participanţii întreprinderii, fiind reprezentați anul curent de 19 angajați. Echipa întreprinderii a obţinut  anul curent rezultate remarcabile, plasându-se pe locurile de frunte la mai multe probe sportive.  ”Albinuțele” întreprinderii s-au clasat pe locul II la probele mini-fotbal, tenis de masa, tragerea odgonului și locul III la sărituri în lungime de pe loc, participând și la competițiile de volei și darts.

Competiția sportivă i-a determinat pe angajați sa-și demonstreze calitățile fizice,  să mențină un mod sănătos de viață în colectivele de muncă, dar şi să scoată în evidență  spiritul de echipă, dînd dovadă de  solidaritate, spirit pozitiv în scopul susținerii tuturor competițiilor sportive cu brio.

Astfel, în urma evaluării  prestaţiei sportivilor de către arbitri, echipa întreprinderii s-a clasat în topul colectivelor participante, poziționându-se la cel  mai înalt nivel din istoria  participării întreprinderii la spartachiadă.

    

În temeiul totalurilor sportive  finale ale spartachiadei, echipele  care s-au plasat pe locurile I, II și III au fost decorate cu cupe și diplome.  Conducerea întreprinderii au apreciat  abnegatia de care a dat dovadă  echipa sportivă a întreprinderii, urînd participanțior obținerea victoriilor glorioase și în  edițiile viitoare ale sparchiadei.