Donaţii de Paște. Copiii centrului de plasament municipal au primit daruri “călduroase” de la angajații ÎM Regia ”Autosalubritate”

Sărbătorile pascale vor fi mai fericite  și mai ”călduroase” pentru copiii de la Centrul pentru copilărie, adolescență și familie, str. Grenoble nr .163/5.

În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști, angajații întreprinderii le-au adus copiilor și adolescenților plapume, pernuțe, dar si cozonaci.  În momentul vizitei  reprezentanților întreprinderii, copiii se aflau la școală, dar colaboratorii centrului de plasament au întîmpinat cu drag oaspeții. Împreuna au fost așternute dormitoarele  copiilor cu plapume moi și călduroase, ca la venirea acestora, surpriza să fie asigurată.

      

 

Emoționați, la revenirea de la ore, copiii au găsit darurile  colorate  în dormitoarele lor. Surpriza  prepascală i-a marcat profund, generând zâmbetele și licăr de fericire în ochii lor.

 

     

Acțiunea de  caritate ”Dăruiește  căldură” a fost menită să asigure cu așternut  frumos și călduros cele 18 paturi ale centrului de plasament pentru copiii găzduiți.

Nu este prima dată când reprezentanţii ÎM Regiei ”Autosalubritate” vizitează aceşti copii. Grație colaborării cu Directorul interimar al Direcției municipal  pentru protecția drepturilor copilului, dna Lucia Caciuc-Roșioru, s-au stabilit acele necesităţi care sunt în prezent stringente pentru copii şi, respectiv, bunuri care le-ar fi de folos în perioada de găzduire a lor.

Iniţiativa angajaţilor ÎM Regiei ”Autosalubritate” de a sprijini centrele de plasament  municipale va continua prin desfășurarea proiectelor sociale, acordând în dar bunuri necesare orfelinatelor  și  centrelor de găzduire municipale.