Daruri pentru copiii din centrele de plasament

În cadrul  campaniei desfășurate  recent la înntreprindere ”Dăruiește bucurie copiilor”, membrii colectivului ÎM Regiei ”Autosalubritate” au împărțit cadouri pentru copiii centrelor de plasament. E vorba de copiii gazăduiți la Centrul de zi  activități pentru persoane  cu dezabilități  de intelect (str. Grenoble nr. 163/5) și Centrul de plasament  pentru copiii (str. I. Soroceanu nr. 73).

Copiii din centrele de plasament  au primit îmbrăcăminte, echipament sportiv, cărți și jucării.

Pe lîngă  imbrăcăminte și material  didactic, Centrul de zi și activități  pentru persoane cu dezabilități de intelect a beneficiat de serviciile auto oferite cu drag  de către întreprindere prin evacuarea  deșeurilor vegetale acumulate pe parcursul iernii.

Acțiunea  în cauză s-a desfășurat  cu sprijinul Direcției municipale  pentru protecția  drepturilor  copilului,  în persoana dei Lucia Caciuc – Roșioru, care a ținut să mulțumească  conducerii și colectivului întreprinderii pentru gestul de care  au dat dovadă.

Campania respectivă reprezintă un prim pas în dezvoltarea proiectelor  sociale  din cadrul întreprinderii prin care vor fi sprijiniți copiii și tinerii vulnerabili instituționalizați în centrele de plasament municipale.