Cu prilejul zilei Sindicalistului !

Cu prilejul zilei Sindicalistului sărbătorită anual la 7 iunie, Comitetul Sindical și administrația Î.M. Regia ”Autosalubritate” aduce omagiu de mare recunoștință și mulțumiri activului sindical pentru cooperare, dedicație și contribuție la realizarea obiectivelor commune.

Contribuția sindicatelor, implicarea în protejarea membrilor de sindicat, îndeosebi a celor care continuă sa-și onoreze obligațiile de muncă în aceste condiții extrem de grele este vizibil și apreciat.

Astăzi, Sindicatul caută cele mai efective căi pentru a îmbunătăți condițiile de muncă și salarizare a membrilor de sindicat și asigură o relație armonioasă între anagajator și angajat.

În acest context, Comitetul Sindical, administrația Î.M. Regia „Autosalubritate„  și Federația Sindicatelor ”Sindindcomservice” vine cu sincere felicitări însoțite de cele mai calde urări de bine tuturor celor care au activat și continuă să muncească pentru apărarea intereselor profesionale, economice și sociale ale salariaților.

Vă dorim multă sănătate, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră, să aveți parte de o muncă decentă, să vă bucurați de rodul muncii voastre, oricînd și oriunde succesul să vă însoțească.